HVALSAFARI

Bli med på et uforglemmelig eventyr utenfor Skjervøy.

Bli med på et uforglemmelig eventyr utenfor Skjervøy med “Håvard på havet”, ombord på “Ørnin” – en ærverdig treskøyte fra 1948 og opplev hvaler på nært hold.

Opplev hvalene på nært hold

Bli med på et uforglemmelig eventyr i det nordlige Norge ombord på “Ørnin” – en ærverdig treskøyte fra 1948. Denne fire-timers turen, som går fra sjarmerende Skjervøy i Troms, byr på en sjelden mulighet til å observere hvaler i deres naturlige miljø.

Historisk sjarm og moderne eventyr

“Ørnin” har en rik historie som en treskøyte fra 1948, og har blitt kjærlig vedlikeholdt for å gi en trygg og komfortabel opplevelse for alle passasjerer. Mens du nyter turen på dette historiske fartøyet, kan du føle et snev av fortiden kombinert med dagens spennende opplevelse.

Fra Fisketurer til Hvalsafari

Vanligvis kjører Håvard, din erfarne kaptein, fisketurer fra Henningsvær og har flere års erfaring som hvalsafari-guide. Hans dyptgående kjennskap til disse farvannene garanterer en innsiktsfull og minneverdig tur. Med “Ørnin” og Håvard ved roret, er du i trygge hender.

Et Naturskjønt Eventyr for Alle

Denne turen er perfekt for enhver naturelsker som besøker Nord-Norge. Enten du er en ivrig fotograf, en familie på jakt etter eventyr, eller en solo-reisende som søker nærhet til naturen, vil denne turen overgå alle forventninger.

Med The Arctic Route – Hvalruten: Fra 1.Nov – 31.Jan er det daglige avganger med the Arctic Route fra Tromsø – Skjervøy. Bussen korresponderer med hvalsafariene på RIB som starter kl 10:00. 

  • Avgang fra Tromsø: kl 05:30
  • Retur fra Skjervøy: kl 13:30


Avgangstider:
15 minutter før avreise

Ser denne turen spennende ut?